Personal

 

Pierre Malmqvist är vår egna teaterapa! Han spelar goa hits varvat med lokal info, reportage, artistintervjuer, tävlingar med mera. Pierre hör ni på måndagar i programmen Förmiddag och Eftermiddag samt på tisdagar i Dansblandat.
Anders Nilsson sänder programmet Dansblandat tillsammans med Pierre.
Hans Lindell är den som slutat jobba med kaffe & kycklingfilé och gått över till musik. Av allt är Elvismusiken störst och även då 50-talsmusik och rock`n roll.
Dessutom är han ordförande i Skånska Elvissällskapet.
Programmet Elvistimmen handlar såklart om Elvis, och artister han jobbat med och även imitatörer som sjunger hans låtar.
Lasse Thörnqvist spelar go å lättlyssnad musik i programmet 60-plus.
Barbro ”Babsan” Larsson
Britt-Marie Holmqvist väcker oss tidigt på lördagsmorgonen med skön musik.
Kjell Karlsson sänder ett program på fredagar mellan 10 och 12 där han spelar blandad dansmusik från förr.
Kura skymning presenteras av Agneta och Hasse från Skånska Visor.
Bengt Glemander aka Boogie Bengt sänder programmet Classic Music och spelar det mesta från 50-talet och framåt. Eftersom han var ung på 60-talet så finns intresset för rock & blues från den tiden i blodet.
Daniel Hansson hörs oftast inte i sändning, men han finns alltid bakom kulisserna! Daniel ser bland annat till att vi har goooo musik i att spela och att rätt reklam och sponsorer spelas när dom ska.
Nicklas ”Dunken” Strömberg är den som låter minst ut till er lyssnare men han låter tveklöst mest bakom kulisserna. Han är helt enkelt chefen på Radio4U. Förutom all administration och ekonomi så är Nicklas den som ser till att vi har en fungerande teknik och glad personal. Dessutom är han ansvarig utgivare för Radio4U’s sändningar.
När han inte ägnar sig åt radion reser han land och rike runt och mixar ljud på TV-sändningar.
Ulf Stjernbo är fotograf för Radio4U. Man kan ju undra vad en radiostation ska med en fotograf till, men titta på vår Facebooksida så får ni se många av Uffes bilder.
Han håller också i våra event/reportage och artistkontakter.